maandag 31 augustus 2015


Afbeeldingsresultaat voor grasmaaier tekeningAfbeeldingsresultaat voor grasmaaier tekening


Grasmaaiers maaien kort. Er komt nieuw gras. Vernieuwing. Groen gras. Knollenland.
Gras bij de buren tralalaAfbeeldingsresultaat voor groen knollenland
Afbeeldingsresultaat voor groen knollenland         Afbeeldingsresultaat voor groen knollenland


Afbeeldingsresultaat voor groen knollenlandAfbeeldingsresultaat voor groen knollenland

Gelezen in tijdschrift: Verlies van vertrouwde stukjes (dingen,mensen, gewoonten gebruiken, omgeving) uit je omgeving kan je dwingen naar je eigen leven te kijken en dit een betekenis te geven die er eerder misschien niet was. Het kan zijn, dat je op een andere manier naar je eigen leven gaat kijken, zelfs alsof je een soort ander leven begint.


Afbeeldingsresultaat voor rooie poes tekening Denk denk........Wat zou die gaan doen, denken jullie...?

Ik had de tekst hierboven wat aangepast, was me wat te lang en ingewikkeld. Ben niet zo van den snuggere dezer dagen. Beetje moe....Denk niet zo veel. De tekst is wel diepzinnig, raakt me ook. Ik maak er een liedje bij, anders word ik te verdrietig. Het is goed om eens over na te denken en te laten bezinken. Dat kan in een luie stoel. Het gaat om het gevoel. Met alleen denken en doen kom je er niet.
Lui liggen kun je een voorbeeld nemen aan Rooie Poes, bij mensen heet dit mediteren of mindfullness. Is heel lastig, te leren voor volwassen mensen, hele studies en workshops worden hier aan gewijd. Neem een voorbeeld aan onze Rooie Poes:
(Is een stuk goedkoper, kunnen we een donatie doen voor onderzoek om zieken te genezen)


Afbeeldingsresultaat voor groen knollenland jaja pas maar op, als Rooie Poes effe wakker is.....heb je de knollen aan het dansen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten